Zilveren Frederic Bonnet armbanden bij Nine2fivesilver

U kent Frederic Bonnet wellicht van zijn werkzaamheden bij “Buddha to Buddha” of “Blessed Jewelz”. Deze succesvolle ontwerper had al een voorliefde voor sieraden op jonge leeftijd. Naast zijn werk voor deze bovenstaande bedrijven heeft hij een eigen succesvolle sieradenlijn opgezet. Deze prachtige sieraden zijn te koop bij Nine2fivesilver.

De armbanden van Nine2fivesilver

Alle armbanden van Nine2fivesilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dit houdt in dat 92,5% van de armband puur zilver is en voor 7,5% uit een ander materiaal bestaat zoals koper. Dit komt omdat zilver in zijn pure vorm veel te zacht is voor het maken van sieraden. Die andere metaalsoort blijft dus nodig voor het produceren van gebruiksvoorwerpen en sieraden. 925 sterling zilver is het hoogste percentage zilver dat u kunt krijgen in een sieraad. De sieraden van Nine2fivesilver zijn dus van zilver in de meest pure vorm die beschikbaar is. Daarnaast zijn sommige sieraden bewerkt met prachtige stenen en andere decoraties. Of u nou van strak of sierlijk houdt, u vindt altijd wel iets gepasts op deze webshop.

Een bestelling plaatsen

De prachtige zilveren damesarmbanden kunt u online bestellen. U kunt veilig en snel betalen via IDEAL of PayPal waarna uw pakketje in een prachtig sieradendoosje bij u wordt thuisbezorgd. Dus maak snel uw keuze en bestel vandaag nog online!