Verticale transportband voor productiehal

In de industrie wordt vaan gebruik gemaakt van een verticale transportband. Dit is handig, want daarmee kunt u gemakkelijk producten uit de productiehal verplaatsen. Hiermee werkt u een stuk efficiënter, wat tijd en geld scheelt. Dat is voor iedere ondernemer aantrekkelijk. Met een verticale transportband verplaatst u goederen van boven naar beneden of andersom. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld smalle en hoge ruimtes, of als u goederen van buitenaf naar binnen moet verplaatsen, zoals bijvoorbeeld een industriehal aan de haven, waar vanuit het schip de productiehal in geladen moet worden.

Elevatorband

Elevatorbanden zijn een variant van de verticale transportband. Deze wordt ingezet voor verticaal transport van losse materialen zoals poeders en korrels. Op de band zijn bekers gemonteerd om die losse materialen te vervoeren. De elevatorband is gemaakt van textiel en rubber en is daarmee geschikt voor robuuste installaties in industriële sectoren. Benodigde bekers, schroeven en verbinders worden altijd geleverd bij de elevatorband.

Bestel verticale transportband bij ACB Transportbanden

Een verticale transportband is een hele investering. U bespaart er geld mee, maar uw medewerkers moeten er eerst mee leren werken. Dat kost dus eerst tijd. Een transportband moet zo efficiënt mogelijk werken en zo praktisch mogelijk. Als u een verticale transportband bij een transportbanden specialist koopt, dan zorgen zij dat het goed staat in uw productiehal en dat u een handleiding en training krijgt zodat u gemakkelijk werkt met de transportband. Heeft u vragen voer (verticale) transportbanden, dan raadpleegt u bij ABC Transportbanden en onderdelen.