Verloskundigenpraktijk Den Haag

Gaat u binnenkort bevallen en kunt u wel wat hulp gebruiken tijdens en na de zwangerschap? Schrijf u dan in bij Otis, de Verloskundigenpraktijk Den Haag. Ze helpen u graag met alle vragen rondom de geboorte van u kindje. Wanneer u zich inschrijft, kunt u rekenen op kwaliteit van de verloskundigenpraktijk.

Het team van Otis

Het team van Otis wil het beste voor u en uw gezin en daarom kunt u altijd op ze rekenen. Ze bieden onder andere het volgende aan:
– Meerdere controles tijdens de zwangerschap
– Antwoord op al uw vragen
– Hulp na de bevalling
– Eventuele controle altijd mogelijk
– Aantoonbare kwaliteit

Otis is aangesloten bij de KNOV (een beroepsorganisatie) en het kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast hebben ze een ervaren en gepassioneerd team dat al 16 jaar samenwerkt.

Verloskundige Den Haag

Bent u op zoek naar een Verloskundige Den Haag en bent u benieuwd naar Otis? Op de site kunt u veel informatie vinden over de praktijk en de Verloskundigen. U kunt ook meteen inschrijven als u geïnteresseerd bent. Voor vragen kunt u het contactformulier op de website invullen of gewoon telefonisch contact opnemen met Otis. Naast Den Haag werken ze ook in Rijswijk, Wateringen en in overleg de randgemeenten. Altijd een spreeklocatie bij u in de buurt.