Opzoek naar een young finance professional?

Bent u opzoek naar een young professional die gespecialiseerd is in finance? Brooklyn Group detacheert divers financieel talent, zeker niet zomaar een uitzendbureau dus! Ze doen aan werving en selectie finance. Afgestudeerden of andere young professionals sluiten zich aan bij Brooklyn Group. Dit bedrijf krijgt zo de kans om het beste financieel talent uit te zenden naar diverse bedrijven. Tevens wordt het talent via de Brooklyn academie bijgespijkerd over de laatste ontwikkelingen op financieel gebied. Zo weet je zeker dat je een professional in huis haalt met de juiste kennis, over de laatste ins en outs op financieel gebied.

Brooklyn heeft als doel het beste financiele talent aan een mooie droombaan te helpen. Een andere insteek dan het gemiddelde detacheringsbedrijf dus! En dat biedt kansen, zowel voor de professional als voor u. Houd de lijnen kort!

Tevreden over je nieuwe kracht?

Deze neem je eenvoudig aan zonder overname fee. Je hoeft Brooklyn Group dus niets extra’s te betalen, en zo sleept u uw ideale personeel aan. Brooklyn Group detacheert diverse functies op financieel gebied. Bijvoorbeeld een controller, boekhouder, accountant of riskmanager.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Via de website van Brooklyn Finance kunt u gemakkelijk contact opnemen en de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie.