Luxe hoor; die camping met privé sanitair

Bent u dol op kamperen maar mag het van u wel ietsje luxer? Dat kan! Bij Recreatiepark de Leistert treft u een camping met privé sanitair aan. Zo heeft u vele gemakken van thuis maar ook het gezellige van het kamperen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer over de camping te lopen met uw wc-rol en alle toiletspullen om daar naar het toilet te kunnen, te kunnen douchen of u klaar te maken voor de dag. Dit heeft u allemaal bij uw eigen slaapplek. Deze zijn namelijk voorzien van een eigen douche, een eigen toilet, een wastafel en een vaatwasser. Het water is altijd lekker warm dankzij de design-radiatoren! Echt kamperen in luxe.

Welke voordelen heeft u?

Een camping met privé sanitair levert vele voordelen op. Zo hoeft u dus niet meer ver te lopen naar de sanitaire voorzieningen. U heeft uw eigen sanitair met toilet, wastafel en douche. U beschikt ook oer een eigen vaatwasser en dus de verwarmde unit die altijd lekker warm is! Tot slot zijn de kavels erg groot; namelijk vanaf 130 m2.

Een plaatsje boeken

Wilt u een plaatsje boeken op deze camping? Ga dan gauw naar de website van Recreatiepark de Leistert. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een medewerker die u van harte verder helpt.