Loonadministratie uitbesteden aan Payroll Select

Het bijhouden van de salarisadministratie is voor veel ondernemers iets wat veel tijd kost. Daarom is het niet ongebruikelijk om ervoor te kiezen personeel in te huren via een uitzendbureau. Maar ook deze uitzendbureau’s kunnen ervoor kiezen om de salarisadministratie uit te besteden. Degene die dat voor ze oppakken is bijvoorbeeld Payroll.

Wat doet Payroll Select?

Dit administratiekantoor houdt de salarisadministratie bij voor diverse uitzendbureau’s. Dit werkt voor de uitzendbureau’s een stuk eenvoudiger en prettiger. Ook voor uitzendbureau’s wordt er zo werk uit handen genomen, zij kunnen zich beter richten op het werven en plaatsen van personeel. Het financiĆ«le gedeelte wordt zo uitbesteed aan Payroll Select. Het uitzendbureau kan hen beschouwen als een soort hoofdkantoor dat een deel van het werk op zich neemt.

Extra voordelen voor het uitzendbureau

Behalve dat de administratie wordt uitbesteed zijn er meer bijkomende voordelen. Waaronder het feit dat Payroll Select eindverantwoordelijk is voor het personeel. Hierbij kunt u ook denken aan het juridische gedeelte. Tevens zorgen ze voor de voorfinanciering van alle lonen, zo weet u zeker dat iedereen op tijd krijgt uitbetaald.

Meer weten over Payroll Select?

Op de website vindt u alle informatie over dit onderwerp, tevens is er een verduidelijkend filmpje wat laat zien hoe het in zijn werk gaat. Bezoek de site en overweeg om ook salarisadministratie uitbesteden.