Kamperen in Duitsland

Op zoek naar een leuke campingplek in Duitsland? Safritop kan u hiermee van dienst zijn, maar alleen als u op zoek naar bent naar een bijzondere campingplek. Wat dacht u namelijk van kamperen in Afrikaanse sferen? Vanaf nu is dit mogelijk, het enige wat u hoeft te doen is reserveren en openstaan voor de Afrikaanse cultuur, terwijl u gewoon in Duitsland verblijft!

Afrikaanse sferen

Safritop heeft verschillende campings met ieder hun eigen belevenis. Deze belevenissen zijn onder andere: rust, ruimte, bergen, water, natuur en beleving. Zo is er voor ieder gezin wat wils en kunt u een gerichte keuze maken. Door de bezoekers van Safritop wordt tot op heden de safari lodge tent als hoogste gewaardeerd. De lodge tent is geschikt voor families bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. De kinderen slapen in een speciaal ingericht gedeelte in de tent op de 2e verdieping. Alle lodge tenten hebben dezelfde faciliteiten waaronder:  douche met warm water, toilet en wastafel, een verrijdbaar keukenblok (ook buiten te gebruiken), een koffiezetapparaat/waterkoker/servies voor 6 personen, maar ook dekbedden en kussens etc. Natuurlijk om het af te maken is er in elke lodge tent een klamboe aanwezig. In Afrika bescherm je   jezelf ‘s nachts hiermee tegen de muggen. Dit is niet nodig in Duitsland, maar natuurlijk gaat het hierbij om de ultieme Afrikaanse beleving.

Contact

Heeft u vragen over de lodge tenten van Safritop of wilt u een reservering maken bij één van de campings in Duitsland? Neem dan contact op met +31 (0)6 52022696 of +31 (0)6 46273350.