Kamperen in Duitsland

Gaat u kamperen in Duitsland, maar weet u nog niet waar? Of misschien gaat u elk jaar kamperen? In dat geval heeft Safritop een leuke verrassing voor u waarmee u een geheel andere dimensie kunt geven aan u vakantie. Denk bijvoorbeeld aan kamperen in Afrikaanse stijl.

Mogelijkheden

Bij Safritop kunt u safari lodge tenten huren om te kamperen. De tenten zijn geschikt voor families van maximaal 6 personen. Elke tent heeft ongeveer dezelfde indeling, maar er kan wel een keuze gemaakt voor verschillende thema’s. Wanneer uw zoontje helemaal gek is van water, dan kunt u de keuze maken voor het thema water. Maar dit geldt ook voor de thema’s: ruimte, natuur, beleving etc.

Kamperen

Wanneer u verblijft in één van de safari lodge tenten, kunt u 24 uur per dag terecht bij Safritop. Op elke camping is een Nederlandstalige receptioniste aanwezig die u altijd en overal van informatie kan voorzien. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kinderen. Op de campings van Safritop is er genoeg te beleven! Naast algemene sportactiviteiten is er ook een heerlijk restaurant om even bij te komen van alle belevenissen en je maag weer te vullen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.