Kamperen in Afrika

Altijd al is naar Afrika op vakantie gewild? Maar lukt het maar steeds niet? Vliegtickets zijn inderdaad erg prijzig laat staan het verblijf. Safritop begrijpt je en brengt een stukje Afrika naar Nederland. Wat zou je er namelijk van vinden als je kon kamperen in eigen land, maar in volledige Afrikaanse stijl? Klik hier voor meer informatie.

Safritop

Safritop is een organisatie die Afrikaanse lodge tenten verhuurt aan iedereen die hier geïnteresseerd in is. Deze lodge tenten zijn natuurlijk volledig in Afrikaanse stijl ingericht, zodat het voelt alsof je écht in Afrika bent. Er zijn verschillende lodge tenten verkrijgbaar, waarbij elke tent natuurlijk een ander thema heeft: verschil in Afrikaanse landen en/of dieren. Ook is er aan de kinderen gedacht. De kinderverdieping bevindt zich op de 2e etage en is ook volledig ingericht naar het gekozen thema. Het is per camping verschillend welke thema’s er precies zijn. Ook is er keuze uit verschillende soorten tenten: lodge tenten met verdieping en de bedoeïentent zonder verdieping

Contact

Benieuwd naar de Afrikaanse lodge tenten van Safritop? Of kunt u gewoon niet wachten om te gaan kamperen in Afrikaanse stijl? Wacht dan niet langer en neem contact op met met: +31 (0)6 52022696 of +31 (0)6 46273350.