Greenis slowjuicers bestellen

Het eten van groente en fruit is natuurlijk erg gezond, maar niet altijd even lekker. Toch kunt u van groente en fruit erg lekkere gerechten en drankjes maken. Gooi groente en fruit in de blender en u kunt heerlijke gezonde sappen maken, vol vitaminen en mineralen. Bij Greenis Europe bent u aan het juiste adres voor blenders. U heeft hier keuze uit een ruim assortiment Greenis slowjuicers.

De slowjuicer van Greenis Europe

Bij Greenis Europe verkopen ze blenders, waaronder de slowjuicer. De slowjuicer is een blender die op een langzame manier sap maakt dat niet wordt verhit. Op deze manier blijft het grootste gedeelte van de vitaminen en mineralen uit fruit en groente behouden. De slowjuicer scheidt het sap van de pulp en er kan ook groente en fruit met harde schil geperst worden. De slowjuicer zorgt voor een grote hoeveelheid sap. Met de slowjuicer kunt u niet alleen sappen maken, maar ook sauzen, soepen en ijs. De slowjuicer is een blender met veel mogelijkheden.

Een blender bestellen

Wilt u een slowjuicer of een andere blender van Greenis Europe aanschaffen? Ga naar de site en bestel meteen. Op de site vindt u het complete assortiment en ook vindt u hier meer informatie over de producten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Greenis Europe en zij helpen u verder.