Gezonde smoothies met de slowjuicer van Greenis-Europe

Op 20 maart vlak voor middernacht begint volgens de astronomische kalender de lente. Dat zijn nog 2 dagen tot de lente en dat betekent ook dat het bijna tijd is voor korte broeken, jurkjes of in bikini op het strand liggen. Maar bent u daar wel klaar voor? Veel mensen willen graag nog een paar pondjes verliezen, maar weten niet goed hoe. Aan de slag met poedertjes of een crashdieet met allemaal etenswaren die u normaal niet zou eten is niet verstandig. Op deze manier verliest u misschien wel wat kilo’s, maar die vliegen er ook meteen weer aan zodra u stopt. Een cocktail op het strand zit dan direct weer op uw heupen! Het is beter om wat slechte tussendoortjes te vervangen door gezonde sapjes. Deze maakt u eenvoudig met de slowjuicer van Greenis-Europe.

De voordelen van een slowjuicer

Het voordeel van een slowjuicer is dat het fruit en de groenten op een langzame manier vermaalt worden en dat er tijdens dit proces geen warmte bij komt kijken. Op deze manier worden de vitaminen en mineralen bewaard.

Meer informatie over de slowjuicer

Bent u benieuwd wat u allemaal met de slowjuicer kunt maken? Ga dan zeker eens naar de website van Greenis-Europe. Hier vindt u verschillende receptjes zoals een gezonde tarwegras-sap.