Ga op single reis naar Griekenland

Bent u single? En wilt u toch graag op vakantie met andere vrijgezellen? Flexholidays organiseert single reizen in Griekenland. Heerlijk onder begeleiding zeilen, waar u ook vaak kunt zwemmen en snorkelen. Met een beetje geluk kunt u nog een paar dolfijnen spotten. U leert, onder leiding van een deskundige, heel veel over zeilen, maar er is ook genoeg vrije tijd waarin u heerlijk tot rust kunt komen.

De Griekse keuken

De zeilboot brengt u naar allerlei gezellige vissersdorpjes en kleine stadjes, waar u kunt genieten van de heerlijke Griekse keuken. Grieken drinken vaak voor het eten een glaasje Ouzo, tijdens het eten een flesje Griekse wijn en na het eten een glaasje Metaxa. Kenmerkende producten in de Griekse keuken zijn olijfolie, kruiden en groenten, zoals aubergine en courgette. De overheerlijke desserts bevatten vaak noten en honing. Spreekt dit u allemaal aan? Overweeg dan zeker eens een prachtige vakantie in Griekenland en ga genieten van al het lekkere eten.

Met een flottieltje zeilen in Griekenland

En wie weet, kiest u er volgend jaar wel voor om met de groep, die u tijdens de single reizen heeft ontmoet, met een Flottielje te zeilen in Griekenland. U huurt samen een boot of een jacht om Griekenland en zijn schitterende omgeving zelfstandig te gaan verkennen. Er zijn boten en jachten voor de beginnende en voor de gevorderde zeiler. Flexholidays kan u ook aan een onderkomen helpen. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar in diverse plaatsen, voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.