Een vertaalbureau met een scherp tarief

Bent u op zoek naar een vertaalbureau met een scherp tarief? Of het nou gaat om een project op het werk of de vertaling van een website, Vertaalbureau.co kan het allemaal voor u vertalen. Dit vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen naar verschillende talen, zoals het Engels, Spaans, Russisch, Frans enzovoorts.  Als u een document in het Engels vertaald wilt hebben, wordt dit altijd gecontroleerd door twee Engelse Cambridge leraren. U weet dus zeker dat het werk goed afgeleverd wordt. Omdat ze verzekerd zijn van de kwaliteit van de geleverde stukken krijgt u zelfs garantie op de vertaalde stukken.

Het tarief van Vertaalbureau.co

Omdat de twee Cambridge leraren niet meer in Nederland wonen, hebben ze lagere vaste lasten en kunnen ze de kosten van het vertalen laag houden. U betaalt namelijk maar 0,11 cent per vertaald woord. Daarnaast kunt u ook voor spoedklussen bij Vertaalbureau.co terecht. Hiervoor wordt geen spoedtarief gerekend. Wilt u dus voor volgende week een belangrijk document vertaald hebben? Neem dan gewoon eens contact op met Vertaalbureau.co en vraag naar de mogelijkheden. Waarschijnlijk kunnen ze het gewoon voor u regelen!

Vraag online een offerte aan

Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Vertaling Engels.