Een transparante deal voor de leaseauto

Het werd tijd voor een leaseauto en daarom liet ik mijn de financial lease berekenen door Goedlenen. Omdat ik als ZZP’er veel reis en onderweg ben, maak ik veel gebruik van de auto. Het werd tijd dat ik een auto op de zaak ging zetten, en ik mijn privé auto van de hand deed. Om te bekijken wat de mogelijkheden waren heb ik de financial lease laten berekenen.

Transparantie en eerlijkheid; daar kan ik wat mee

Ik besloot dat ik wat anders wilde dan een bedrijf dat een superscherp lease tarief aan biedt én een maximale aankoopkortng én  een hoge inruilprijs. Kan dat eigenlijk wel? Het lijkt erop dat er dan niets wordt verdiend. Daarom besloot ik op de website van GoedLenen gemakkelijk te berekenen wat mijn financial leasetarief zou zijn.

Ze werken eigenlijk heel transparant. De kosten van GoedLenen zijn 1% van het leasebedrag. Er wordt een superscherpe rente betaalt over de zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens, namelijk 5.9%. En als je wil kan je het combineren met een scherpe verzekeringspremie.
Al met al een transparante deal met een prettige samenwerking. De adviseurs zijn vriendelijk en geven een heldere uitleg, ik weet waar ik aan toe ben en daar voel ik me prettig bij.