Een kindvriendelijke camping

Is het weer tijd voor vakantie en wilt u graag in Nederland blijven? Ga dan naar Recreatiepark de Leistert. Dit recreatiepark in Limburg staat bekend als een goede camping. De camping van dit park heeft namelijk de titel ‘Best Camping’ gekregen en maar liefst vijf sterren van de ANWB. Recreatiepark de Leistert is dus eenkindvriendelijke camping in Limburg. Heeft u kinderen? Dan weet u zeker dat ook zij zich optimaal vermaken op dit park! Er is namelijk een recreatieteam om de kleintjes te vermaken. Daarnaast zijn er verschillende plekken waar u rustig bij kunt gaan zitten: zo slaat u twee vliegen in één klap, de kinderen kunnen zich vermaken en u kunt heerlijk een boek gaan lezen.

Een mooie kampeerplaats

De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen van twee tot en met tien jaar. Er zijn verschillende speelelementen toegevoegd in het midden van de velden. Daarnaast vindt u hier zelfs enkele speelhutten, zoals in bomen. Dit is natuurlijk helemaal leuk voor de kinderen. Ook kunt u de auto kwijt op deze plek. Voor meer informatie over deze kampeerplaats kunt u terecht op de website van recreatieparkde Leistert.

Meer weten over de camping

Wilt u graag een plekje reserveren bent u benieuwd naar de accommodaties? Bekijk dan de website en vindt daar meer informatie. Wie weet staat u binnenkort op Recreatiepark de Leistert.