Een gemakkelijk rittenregistratiesysteem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een voertuig volg- en ritregistratiesysteem aanbiedt met inzage in elk bedrijf, van enkele tot honderden voertuigen? TraQz laat u zien waar uw organisatie zich kan verbeteren. Dit kan er voor zorgen dat u direct veel geld bespaard. En welk bedrijf wil dat nu niet? TraQz biedt een zeer gebruiksvriendelijk voertuigvolg- en ritregistratiesysteem. Rittenregistratie van TraQz is de oplossing.

Het systeem

Het  systeem kent ontzettend veel voordelen: voertuigen kunnen worden gevolgd via een overzichtelijke kaart op uw scherm en de gereden routes en snelheden kunnen worden teruggezien. Op deze manier is er een sluitende rittenadministratie voor de belastingdienst tot 7 jaar terug, conform Keurmerk Ritregistratie. Zij zijn volledig op het MKB gericht door heel Nederland.

TraQz

Kies voor TraQz en profiteer van de voordelen. Het is een bedrijf dat als enige een realtimeverbinding van 30 seconden heeft met een web-based systeem en Europese dekking. Een koppeling met CRM systemen is natuurlijk ook mogelijk. Grijpt u de kans aan om uw kilometerregistratie goed en makkelijk bij te houden en bent u benieuwd wat ze voor  uw bedrijf kunnen betekenen wat betreft kilometerregistratie? Neem dan contact op en één van de medewerkers zal u te woord staan. Op de site vindt u meer informatie.