De slowjuicer voor sappen

Om uw lichaam gezond te houden is het belangrijk dat u let op uw voeding. Sapjes van groente en fruit zijn een voorbeeld van gezond eten dat erg lekker is. Deze gezonde sappen kunt u nu heel eenvoudig zelf maken. Met de slowjuicer van Greenis Europe maakt u de lekkerste sappen van uw favoriete groente en fruit. Met de slowjuicer kunt u naast sap ook notenmelk, saus, soep en ijs maken.

De werkwijze van de slowjuicer

De slowjuicer maakt op een langzame manier sap dat niet hoog wordt verhit. Op deze manier blijven er veel voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen behouden. De slowjuicer scheidt het sap van de pulp waardoor er een pulpvrije sap ontstaat. In de slowjuicer kunt u veel soorten groente en fruit doen, ook met hardere schil. Er komt een grote hoeveelheid sap uit de slowjuicer. De slowjuicers van Greenis Europe zijn vervaardigt uit de Europese hoge kwaliteit standaard en dat ervaart u ook.

Een slowjuicer bestellen

Wilt u ook een slowjuicer van Greenis Europe aanschaffen? Ga direct naar de site of klik hier. U kunt hier een slowjuicer bestellen en deze wordt al snel bij u thuis afgeleverd. Op de slowjuicer krijgt u een paar jaar garantie. Wilt u meer informatie? Ga naar de site of neem contact op.