De slowjuicer voor gezonde sappen

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk. Met de slowjuicer maakt u heerlijke en vooral gezonde sappen van groenten en fruit. U kiest groeten en fruit die u lekker vindt en gooit het vervolgens in de slowjuicer, de rest gaat vanzelf. Zoekt u een slowjuicer, maar wilt u niet te veel betalen? Dan ben je bij Sap-it aan het goede adres. Deze slowjuicers van Sap-it zijn van de beste kwaliteit. Zo kunt u met deze juicer de lekkerste sappen, ijs, soepen en nog veel meer maken.

Vitaminen en mineralen

Alles kan vandaag de dag geperst worden met dank aan o.a. de slowjuicer die ook erg populair is. De slowjuicer perst het product maximaal inclusief de pitjes die vaak hoge voedingswaarden bezitten. De juicer scheid vervolgens het sap en de pulp door de verschillende uitlaatpijpjes. Het grote voordeel is dat u zo minder groenten en fruit hoeft te gebruiken. De lage snelheid sapcentrifuge haalt meer sap uit uw groenten en fruit waardoor u natuurlijk ook weer geld bespaart.

Vragen over de slowjuicers?

Als u vragen heeft over de slowjuicers of u wilt slowjuicers kopen, dan kunt u naar de site gaan. Hier vindt u het assortiment, zoals de slowjuicers en alle onderdelen maar ook de contactgegevens en lekkere recepten.