Camping in Limburg die kindvriendelijk is

Bent u op zoek naar een camping in Limburg die kindvriendelijk is, een camping om met het hele gezin een super leuke vakantie te beleven? Dan bent u bij Recreatiepark de Leistert geheel aan het juiste adres. Dit park is geschikt voor iedereen; van jong tot oud. De camping op dit park is een schitterende familiecamping in het hart van Limburg. ANWB beoordeelde de camping al eens met vijf sterren en de titel ‘Best Camping’. Dat is niet voor niets! Hier verveelt u zich geen moment met alle mooie faciliteiten die dit park te bieden heeft. Benieuwd naar meer informatie? U kunt nu vast naar de website of nog even doorlezen in dit blog.

Waarom zo kindvriendelijk

Waarom is deze camping zo kindvriendelijk? Nou .. een verblijf hier is zo kindvriendelijk door bijvoorbeeld de speciaal ingerichte kindervelden. Vanuit uw luie stoel kunt u zo een oogje in het zeil houden door te kijken naar de spelende kids. Bijvoorbeeld op Veld Zomerhof en Veld Elzenhof; deze beschikken over diverse speeltoestellen. Deze velden worden dan ook druk bezocht door andere gezinnen. Leuk voor de kinderen om contact te leggen met elkaar, maar ook leuk voor u om de ouders te ontmoeten!

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de overnachtingsmogelijkheden op dit park? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wij wensen u, en uw gezin, een heerlijke vakantie toe!